fbpx

Timelapse som dokumentation

Timelapse som dokumentation i byggerier

Timelapsevideo er – ud over at være en spændende video af en lang proces – også noget, som du kan anvende i forbindelse med dokumentation af dit byggeri. 

Med Timelapsevideo af din byggeproces, kan du gå tilbage i tiden, og se hvad der skete på et bestemt tidspunkt.

Følg processen løbende

Med vores timelapse-løsning, kan du vælge løbende at få lavet videoer, så du kan vise hvor langt byggeprocessen er kommet. Samtidig får du også et link, hvor du altid kan se seneste billede fra byggeprojektet.

Med billedmaterialer fra en timelapsevideo, har du sikret dig en del af billedokumentationen for udførte arbejdsopgaver. Selvom timelapsevideoen ikke viser små detaljer, kan det give et godt overblik over det samlede byggeri. 

På den måde, kan timelapsevideo fungere som en del, af den løbende kvalitetskontrol på byggeriet.

Dokumentation er blevet en langt større del af byggeopgaver, og derfor er det vigtigt at kunne se tilbage i sin proces. Eventuelle fejl kan letterede udbedres, når man kan se, hvor i processen det er gået galt.

Dokumentation er også god kommunikation og markedsføring

En timelapsevideo er også en oplagt måde, at fortælle nye, potentielle kunder om, hvad man tidligere har lavet. For der er bare noget spændende ved, at se en lang proces speedet op. Det er simpelthen godt blikfang. F.eks. til brug på de sociale medier, på firmaets hjemmeside eller på messen.

 

Video i “bidder” af forskellig størrelse

Når vi laver den endelige timelapsevideo, klipper vi oftest de mest stille perioder ud, med mindre andet aftales. Oftest er det nemlig målet, at man ender man med en timelapsevideo, som er ca. 2 minutter lang. Vi leverer også typisk en længere version med hele processen.

Derudover, kan vi aftale at levere videoer undervejs i processen – hvis der f.eks. er specifikke delopgaver, du gerne vil have fokus på – eller du ønsker at vise status på projektet undervejs.

Du får altså således en fleksibel timelapseløsning, der giver dig både video/billeddokumentation og markedsføringsindhold. 

 

Bygherre eller entreprenør

Vi har leveret timelapse-løsninger til både bygherrer og entreprenører. Uanset hvem der ønsker en timelapsevideo, finder vi løsning der passer til det specifikke behov. Dokumentationen er vigtig uanset – og videomaterialet tilhører efterfølgende 100% den, som har købt optagelsen. Derfor kan du bruge video-materialet, som du ønsker. 

Anlæg af ny bro Kunde: Københavns Kommune

Byggeri af tankstation Kunde: Uno-X

Opsætning af elevbygninger Kunde: Rofh

Byggeri af ungdomsbolig Kunde: O Adsbøll

Opsætning af arkivreoler - Kunde: Arkiv-technic

Opbygning af Bilka-varehus i Randers - Kunde: Bilka Randers

Byggeri af Hus Kunde: Eurodan Huse

Opbygning af butik - Kunde: Power

Opbygning af domicil - Kunde: EL:CON

Opbygning af domicil - Kunde: YTONG

Opbygning af tankstation - Kunde: Fueltech

Fortæl os om dit Timelapse projekt, og lad os få
en snak om mulighederne…

Fortæl os om dit Timelapse projekt, og lad os få en snak om mulighederne…

Vi løser Timelapse opgaver for

RING PÅ TLF: 5191 2155

TIMELAPSE VIDEO.dk - En del af REFORMATOR

Gl. Tved 25B - 6000 Kolding