Byggeri

Timelapse-optagelse af byggeri er oplagt for arkitekt, entreprenør eller bygherre – til marketing eller dokumentation.

3

Alle former for byggeri…

Om du bygger boliger, erhvervsejendomme, vindmøller eller noget helt fjerde, så er timelapsevideo en rigtig god måde, at vise den samlede proces.

Man kan også vælge at fokusere på enkelte delprocesser i byggeriet. Det er helt op til dig.

Med et fast monteret kamera, der kan filme igennem processen, kan du få en video, der f.eks. kan bruges på de sociale medier, på dit website eller som reference overfor nye kunder.

Timelapse over flere måneder

Hos Timelapse Video har vi specialiseret i af optage byggeprocesser, byggerier og ombygninger.

Uanset om det er et kort byggeri på 1 måned eller et langt byggeri på 2 år – så har TimelapseVideo.dk udstyret og ekspertisen.

En robust løsning

Med specialbyggede kamerabokse, kan vi lave timelapse optagelser både inde og ude. De kan sidde i alt slags vejr og i alt fra én dag til flere år.

Det eneste det kræver, er en fast spænding på 230 v og en placering, hvor der er godt udsyn over projektet.

Byggeri af kontor

Opførsel af lagerhal

Byggeri af bageri

Opførsel af solcellepark

Byggeri af 1-plans hus

Opsætning af containerby

Timelapsevideo som

Dokumentation

Timelapse som dokumentation i byggerier

Med specialbyggede kamerabokse, kan vi lave timelapse optagelser både inde og ude. De kan sidde i alt slags vejr og i alt fra én dag til flere år.

Det eneste det kræver, er en fast spænding på 230 v og en placering, hvor der er godt udsyn over projektet.

i

Følg processen løbende

Med vores timelapse-løsning, kan du vælge løbende at få lavet videoer, så du kan vise hvor langt byggeprocessen er kommet. Samtidig får du også et link, hvor du altid kan se seneste billede fra byggeprojektet.

Med billedmaterialer fra en timelapsevideo, har du sikret dig en del af billedokumentationen for udførte arbejdsopgaver. Selvom timelapsevideoen ikke viser små detaljer, kan det give et godt overblik over det samlede byggeri.

På den måde, kan timelapsevideo fungere som en del, af den løbende kvalitetskontrol på byggeriet.

Dokumentation er blevet en langt større del af byggeopgaver, og derfor er det vigtigt at kunne se tilbage i sin proces. Eventuelle fejl kan letterede udbedres, når man kan se, hvor i processen det er gået galt.

Dokumentation er også god kommunikation og markedsføring

Video i “bidder” af forskellig størrelse

Når vi laver den endelige timelapsevideo, klipper vi oftest de mest stille perioder ud, med mindre andet aftales. Oftest er det nemlig målet, at man ender man med en timelapsevideo, som er ca. 2 minutter lang. Vi leverer også typisk en længere version med hele processen.

Derudover, kan vi aftale at levere videoer undervejs i processen – hvis der f.eks. er specifikke delopgaver, du gerne vil have fokus på – eller du ønsker at vise status på projektet undervejs.

Du får altså således en fleksibel timelapseløsning, der giver dig både video/billeddokumentation og markedsføringsindhold.

Bygherre eller entreprenør

Vi har leveret timelapse-løsninger til både bygherrer og entreprenører. Uanset hvem der ønsker en timelapsevideo, finder vi en løsning der passer til det specifikke behov.

Dokumentationen er vigtig uanset – og videomaterialet tilhører efterfølgende 100% den, som har købt optagelsen. Derfor kan du bruge video-materialet, som du ønsker.

Fortæl os om dit timelapse projekt, og lad os få
en snak om mulighederne…

Ombygning?
Nyt butiksinteriør?
– eller et andet spændende projekt?

Her er timelapse også oplagt…